Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat d'informes Compartir Imprimir
Mayors Adapt presenta la convocatòria pel programa d'agermanament de ciutats
Mayors Adapt forma part del Pacte dels Batlles pel clima i l'energia

El Pacte dels Batlles pel clima i l'energia i Mayors Adapt, són una iniciativa creada per la Unió Europea que busca reunir a les autoritats locals per a què es comprometin en la lluita contra el canvi climàtic

Les ciutats i els pobles signataris del Pacte dels Batlles pel clima i l'energia es comprometen a assolir els objectius climàtics i energètics marcats per la Unió Europea.

Mayors Adapt presenta la convocatòria per a l'agermanament de ciutats per l'any 2016-2017. L'objectiu principal és fomentar l'intercanvi de bones pràctiques i experiències entre ciutats.

El programa està obert per a pobles i ciutats que hagin signat el Pacte de Batlles o la iniciativa Mayors Adapt. Aquells pobles i ciutats que no en formin part podran participar, sempre i quan el seu Ajuntament adopti el document de voluntat política de la iniciativa del Pacte dels Batlles abans que les visites d'agermanament comencin.

Les places estan limitades a 8 ciutats. Els interessants en participar-hi han d'emplenar un formulari de registre i enviar-ho a helpdesk@mayors-adapt.eu abans del dilluns 12 de setembre del 2016.


Més informació en el següent enllaç

13-09-2016

Brussel·les

Maria Terron Puig

energycbalears.eu
Llistat d'informes Compartir Imprimir