Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat d'informes Compartir Imprimir
Consulta pública sobre el seguiment i la notificació del consum de combustible i les emissions de CO2 de vehicles pesats
La consulta estarà disponible fins al dia 28 d’octubre de 2016

La Comissió Europea vol rebre l'opinió dels ciutadans a través d'una consulta pública

Els camions, autobusos i autocars produeixen una quarta part de les emissions de CO2 del transport per carretera i representen un 5% de les emissions d'efecte hivernacle a la Unió Europea. Per aquest motiu, s'ha establert una estratègia per a reduir les emissions de C02 en els vehicles pesats.

Per a garantir un mercat competitiu, més transparent i reduir les emissions causades per aquest tipus de vehicles, la Comissió Europea està elaborant una proposta legislativa on es contemplen noves mesures per a millorar la situació del seguiment i de la notificació de les emissions. 

Amb vista a la preparació de la legislació del seguiment i la notificació del consum de combustible i les emissions de CO2 de vehicles pesats, la Comissió Europea llança una consulta pública per a conèixer l'opinió dels grups d'interès i dels ciutadans en aquest tema.

El qüestionari es pot respondre fins dia 28 d'octubre de 2016 en el següent enllaç

26-07-2016

Brussel·les

Maria Terron Puig 

energycbalears.eu
Llistat d'informes Compartir Imprimir