Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat d'informes Compartir Imprimir
La Comissió Europea presenta el paquet del clima
La Unió Europea inicia la transició cap a una economia baixa en emissions de carboni

La Comissió Europea ha presentat un paquet de mesures per a evolucionar cap a una economia sostenible i l’estratègia sobre la mobilitat amb baixes emissions de carboni

En un pas més cap a la Unió energètica, la Comissió Europea ha presentat les mesures destinades a mantenir la competitivitat europea i a aconseguir una economia baixa en emissions de carboni.

La Comissió Europea ha presentat la proposta dels objectius vinculants de reducció d’emissions d’efecte hivernacle i l’Estratègia sobre la mobilitat amb baixes emissions de carboni. La comissaria de Transport, Violeta Bulc, el comissari d'Acció pel Clima i Energia, Miguel Arias Cañete, i el Vice-president de la Comissió Europea, Maros Sefcovic, han donat a conèixer els detalls de forma conjunta.

Els Estats Membres estan obligats a complir amb els objectius vinculants per a la reducció d’emissions d’efecte hivernacle de cara al període 2021-2030 en el sectors de transport, edificis, agricultura, residus, ús de la terra i silvicultura. El repartiment s’ha fet tenint en compte els principis d’equitat, solidaritat, rendibilitat i integritat del medi ambient.

En el cas d’Espanya, s’haurà de reduir un 26 % de cara a l’any 2030. Tot i així, cada estat decideix com aplicar les mesures propostes per a complir amb els objectius de la Unió Europea.

En quant a l’Estratègia sobre la mobilitat amb baixes emissions de carboni, es presenta com la fulla de ruta per a la mobilitat baixa en emissions de carboni, com els vehicles amb zero emissions i altres mitjans de transport alternatius. 

Més informació en el següent enllaç

#climatepackage 

27-07-2016

Brussel·les

Maria Terron Puig 

energycbalears.eu
Llistat d'informes Compartir Imprimir