Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat d'informes Compartir Imprimir
La Unió Europea inverteix 263 milions d’euros en infraestructures energètiques
El Mecanisme Connectar Europa dóna finançament per a projectes d’interès comú

La unió energètica europea és una de les prioritats del president de la Comissió Europea, Jean-Claude Juncker

La Unió Europea invertirà 263 milions d’euros en el marc del programa Mecanisme Connectar Europa. Els projectes han de contribuir amb els objectius energètics de la Unió, com millorar la seguretat del subministrament energètic, augmentar la competitivitat i contribuir al desenvolupament sostenible i a la protecció del medi ambient.

El comissari d'Acció pel Clima i Energia, Miguel Arias Cañete, ha mostrat el ferm compromís de la Unió Europea per a aconseguir una major seguretat energètica i la creació d'una infraestructura ben connectada.

Nou projectes han estat seleccionats en la primera fase de la convocatòria del Mecanisme Connectar Europa. Aquest programa busca donar suport a projectes d’interès comú en el sector energètic (gas i electricitat) que ajudin a posar fi a l’aïllament energètic, a completar el mercat intern d’energia i a eliminar obstacles en el sector.

Entre els projectes, destaca la construcció d’un gasoducte pel transport de gas natural que connecta Estònia i Finlàndia. Així com, l’establiment d’una línia elèctrica de 100 km entre Dobrudja i Burgas a Bulgària.

Avui dia, la segona convocatòria del Mecanisme Connectar Europea està oberta fins al 8 de novembre de 2016 i gaudeix d’un pressupost de 600 milions d’euros.

27-07-2016

Maria Terron Puig

Brussel·les 

energycbalears.eu
Llistat d'informes Compartir Imprimir