Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat d'informes Compartir Imprimir
L’Unió Europea inverteix 86 milions d’euros per finançar projectes d’innovació
La darrera convocatòria de l’Instrument PIME finançarà 236 projectes a 31 països

Espanya és el país amb major nombre de beneficiaris molt per damunt de la resta de països europeus

La Comissió Europea ha publicat el llistat de beneficiaris de la darrera convocatòria de l’instrument dedicat a finançar projectes d’innovació de petites i mitjanes empreses en el marc del programa Horitzó 2020. La xifra actual de beneficiaris es suma a la resta de projectes guanyadors de la resta de convocatòries i des del llançament de la iniciativa ja són 2116 les PIMEs que han rebut finançament de la UE mitjançant aquest programa.

Un total de 166 projectes han estat seleccionats per a la primera fase de la convocatòria i cada un rebrà 50.000 euros per finançar estudis de viabilitat dels nous productes en el mercat. A Espanya és el país amb més projectes seleccionats (32) seguit de Regne Unit (23). 8,3 milions d’euros provinents del fons del programa d’innovació Horitzó 2020 seran destinats per cobrir el finançament d’aquesta fase.

Per altra banda, s’han destinat 77,7 milions d’euros pels projectes presentats a la segona fase de l’instrument PIME que ha beneficiat a 56 PIMEs altament innovadores.

Més informació en el següent enllaç


11-07-2016

Brussel·les

Beatriz Marín 

researchcbalears.eu
Llistat d'informes Compartir Imprimir