Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat d'informes Compartir Imprimir
Avaluaci del procs intermedi del Programa LIFE
Qestionari per l'avaluaci del Programa LIFE

Oberta consulta pública sobre el Programa LIFE

Des del 27 juny 2016, la Comissió Europea (CE) ha obert a participació pública l'avaluació del procés intermedi del Programa LIFE.

Tots els ciutadans, organitzacions, autoritats públiques interessats, estan convidats a contribuir a aquesta consulta fins al pròxim dia 9 d'agost del 2016.

Seguint els requeriments de l'article 27 § 2 de la regulació del programa LIFE de la CE, es decideix portar a terme una avaluació externa i independent per valorar el programa en general, el tipus d'intervencions que s'implementen, així com els resultats assolits.

El procés d'avaluació intermedi es troba en la línia de treball de les directrius de control de millora d'aquest programa (Better Regulation Guidelines). El resultat d'aquesta avaluació, formará part de la base del document de treball del segon bienni 2018-2020 del Programa LIFE.

 

Per participar a d’aquest procés s’ha d’omplir aquest breu qüestionari, que tot i que es troba en anglès, també es pot respondre en castellà. 

15-07-2016

Brussel·les

Marta Ferriol 

Llistat d'informes Compartir Imprimir