Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat d'informes Compartir Imprimir
Sinergies entre fons europeus de recerca amb fons estructurals per a la creació de llocs de treball
La Comissió Europea publica una guia sobre com emprar diverses eines de finançament en innovació regional per crear creixement econòmic a Europa

El document ha estat elaborat per la Direcció General de Recerca i Innovació de la Comissió Europea

EU funds working together for jobs & growth: Synergies between the R&I Framework Programmes and the European Structural & Investment Funds és un document elaborat per la Comissió Europea sobre com les regions poden emprar les diverses eines europees de finançament en recerca i innovació per crear nous llocs de treball i creixement econòmic.

La guia és un complet document amb exemples pràctics i enllaços informatius destinats als responsables d’elaborar polítiques públiques per optimitzar les sinergies entre el programa Horitzó 2020 i els Fons Estructurals Europeus i d’Inversió.

Un dels exemples destacats a la publicació és el projecte BLUEMED per coordinar les activitats de recerca i d’innovació a la Mediterrània i estudiar d’aquesta manera noves formes de cooperació i suport als sectors marítims de la zona.

El document complet es pot consultar en el següent enllaç

11-07-2016

Brussel·les

Beatriz Marín 

researchcbalears.eu
Llistat d'informes Compartir Imprimir