Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat d'informes Compartir Imprimir
Setmana Europea de la Mobilitat
Mobilitat intel·ligent, economia forta

La temàtica d'aquest any es centra en el paper de la mobilitat sostenible intel·ligent com a inversió per a la Unió Europea

La Setmana Europea de la Mobilitat té com a objectiu principal divulgar informació i conscienciar als ciutadans sobre els avantatges de la mobilitat sostenible. Els efectes positius de la mobilitat intel·ligent i sostenible són molt extens. Diversos grups d'interès com els ciutadans, el sector privat i el sector públic es beneficien enormement d'aquest tipus de  mobilitat.

Aquest any, s'emfatitza el vincle existent entre el transport i l'economia. De tal forma que es vol fomentar que els polítics locals i els ciutadans vegin la mobilitat com a una inversió per Europa.

Durant els dies 16 al 22 de setembre es realitzaran diverses activitats relacionades amb la mobilitat. Tant ciutats com els ciutadans poden participar en la Setmana Europea de Mobilitat.


Les ciutats, els pobles i els ens locals tenen l'oportunitat de crear noves estratègies de transport i promocionar l'ús de la mobilitat sostenible. Hi ha tres criteris per a participar:

- Realitzar una setmana d'activitats i esdeveniments enfocats a la temàtica de la Setmana Europea de la Mobilitat

- Implementar una mesura permanent i a llarg termini que animi a la gent a utilitzar mitjans de transport sostenibles

-  El dia sense cotxes: El 22 de setembre els carrers es tanquen pels cotxes. Els ciutadans recuperen un espai públic segur i lliure de vehicles

Els participants que implementin els tres criteris, poden optar al Premi de la Setmana Europea de la Mobilitat. En el cas de voler participar-hi, es poden registrar en el següent enllaç.

Les escoles, empreses, ONGs i altres actors no municipals també poden prendre part en la campanya de la Setmana Europea de la Mobilitat registrant les seves accions per a la mobilitat. N'és un exemple d'acció anar amb bicicleta a la feina amb els veïns. En el següent enllaç es pot realitzar el registre.


#mobilityweek

15-06-2016

Brussel·les

Maria Terron Puig 

transportcbalears.eu
Llistat d'informes Compartir Imprimir