Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat d'informes Compartir Imprimir
Premis Natura 2000
La Comissió Europea premia els projectes de conservació natural

Cada any s'atorguen els premis de la xarxa Natura 2000

Natura 2000, és una xarxa d'àrees de conservació de la biodiversitat en la Unió Europea. Consta de Zones Especials de Conservació, designades d'acord amb la Directiva Hàbitat i de Zones d'Especial Protecció per a les Aus establertes en la Directiva d'Aus.

La xarxa està composta per més de 27.000 zones protegides que abracen el 18% de la massa continental de la Unió Europea i el 4% de les zones marines. D'aquesta forma es protegeix i millora el patrimoni natural europeu. L'objectiu de la xarxa és preservar i protegir el patrimoni natural d'Europa, garantint la perdurabilitat a llarg termini de les espècies amenaçades.

Cada any els Premis Natura 2000 reconeixen l'excel·lència en la gestió de les zones i en les campanyes de sensibilització d'iniciatives que protegeixen la natura. De la mà del comissari de Medi Ambient, Afers Marítims i Pesca, Karmenu Vella, es premià a sis guanyadors de projectes de Bulgària, Letònia, Espanya, Regne Unit, Bèlgica, França, Grècia, Bulgària, Hongria, Finlàndia i Noruega en una cerimònia que tingué lloc el 23 de maig a Brussel·les.

Entre els guanyadors, es va atorgar el Premi dels ciutadans europeus amb més de 6.000 vots a la Junta d'Andalusia per la seva contribució a frenar l'extinció de linx ibèric.

07-06-2016

Brussel·les

Maria Terron Puig 

environmentcbalears.eu
Llistat d'informes Compartir Imprimir