Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat d'informes Compartir Imprimir
La Declaració Basca de sostenibilitat
Nou full de ruta per a ciutats i pobles europeus

L'objectiu es crear municipis productius, sostenibles i resilients per a una Europa habitable i inclusiva

La Declaració Basca s'ha presentat a la VIII Conferència Europea de Ciutats i Pobles Sostenibles a Bilbao com a nou full de ruta pels pobles i municipis de la Unió Europea, fent un pas endavant cap a la descarbonització dels sistemes d'energia i alhora fent front al canvi climàtic.

La finalitat de la declaració és assegurar la qualitat de vida dels ciutadans i la sostenibilitat dels ecosistemes i recursos naturals disponibles. Per a complir amb aquests objectius serà necessària una transformació tecnològica, socioeconòmica i sociocultural.

La protecció dels recursos hídrics, la qualitat de l'aire, la millora dels espais públics i la reducció del consum d'energia es troben entre les mesures elegides per a aconseguir pobles i municipis més sostenibles.

La Declaració Basca s'engloba en el marc dels 17 objectius de desenvolupament sostenible de les Nacions Unides, del Pacte Global de Batles i Batlesses contra el canvi climàtic i de l'Acord de París.

Ciutadans a títol individual, organitzacions i ciutats poden adherir-se a la Declaració Basca en el següent enllaç

24-05-2016

Brussel·les

Maria Terron Puig 

environmentcbalears.eu
Llistat d'informes Compartir Imprimir