Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat d'informes Compartir Imprimir
European Cycling Challenge 2016
Es celebra durant tot el mes de maig

El European Cycling Challenge és la competició més gran de ciclisme urbà en equip

L'objectiu del European Cycling Challenge és fomentar l'ús de la bicicleta per a realitzar els nostres desplaçaments habituals com l'anada i la tornada al lloc de feina, anar al cine o a comprar, acompanyar els nens a l'escola, etc.

El repte és abandonar l'ús dels vehicles de motor (cotxes, motocicletes) al nostre dia a dia. La ciutat que aconsegueixi recórrer més kilòmetres en bicicleta guanya el repte.

Un total de 52 ciutats de 17 països han creat equips per a competir al European Cycling Challenge. Els concursants utilitzen una aplicació que monitora els seus desplaçaments en bicicleta. Les dades recollides s'envien a les ciutats per al seu estudi i recompte global.

La participació és gratuïta per a tots els ciutadans que viuen en ciutats que participen en el repte. Només fa falta inscriure's en l'equip de la ciutat i descarregar l'aplicació gratuïta Cycling365.

#ecc2016eu

13-05-2016

Brussel·les

Maria Terron Puig 

transportcbalears.eu
Llistat d'informes Compartir Imprimir