Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat d'informes Compartir Imprimir
Bio gas: camí cap a una autosuficiència energètica
Nou concepte de reutilització dels residus agrícoles

El Bio gas es presenta com una solució econòmica i sostenible per a gestionar els residus agrícoles

La reutilització dels residus en el sistema productiu forma part de l'Economia Circular. El bio gas, és un tipus d'energia renovable que té la capacitat de transformar els residus agrícoles com per exemple pastura o restes que no són aptes per a l’alimentació d’altres animals en energia.

Mitjançant la digestió anaeròbica dels residus es genera electricitat i calor. Els agricultors poden establir una planta per a gestionar els residus directament a la seva granja.  

La Unió Europea ha cofinçant projectes de bio gas com el projecte Biogas 3 que fomenta el coneixement dels beneficis d'aquest tipus d'energia i dóna formació a través de tallers i conferències. Es proporciona informació rellevant sobre la implementació de la planta, models de gestió empresarial i de comunicació.

A més, del 6 al 9 de juny tindrà lloc a Amsterdam la European Biomass Conference and Exhibition (EUBCE),on científics, empreses i experts es trobaran per a discuir els nous avenços d'aquest tipus d'energia.

23-02-2016

Brussel·les
Maria Terron Puig

agriculturecbalears.eu
Llistat d'informes Compartir Imprimir