Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat d'informes Compartir Imprimir
39 PIMES espanyoles innovadores reben finançament europeu mitjançant l’SME instrument
En total la Comissió invertirà 8,75 milions d’euros en 185 empreses de tota Europa

Cada beneficiari participant a la Fase 1 del programa rebrà 50.000€

La Comissió Europea va llançar com a part del programa d’innovació Horitzó 2020 un instrument especial per donar suport a les petites i mitjanes empreses. L’Instrument PIME (o SME Instrument) dona cabuda a dos tipus de projectes: Fase 1 (Iniciació del projecte: 6 mesos) i Fase 2 (Elaboració del Pla de Negoci: 1-2 anys) i Fase 3 (Comercialització del producte).

Periòdicament la Comissió obre el termini de presentació de propostes per cada una de les fases del programa. La data límit per presentar propostes dintre de l’actual període és dia 24 de febrer i serà la cinquena edició d’aquesta convocatòria des de la seva implementació l’any 2014.

Durant les pròximes setmanes es coneixeran els beneficiaris de la Fase 2 del programa. Amb tot, la Comissió ja ha publicat els resultats del beneficiaris de la darrera Fase 1 convocada el 2015. De 2057 propostes presentades, 175 rebran 50.000€ dels quals es beneficiaran 185 PIMES europees.

Cal destacar l’èxit que les empreses espanyoles han tengut en el marc d’aquesta convocatòria. Un total de 39 PIMES espanyoles han resultat beneficiàries, seguides de les empreses italianes i del Regne Unit. La majoria dels projectes seleccionats es dediquen a sectors de l’economia en baixes emissions de carboni, en la producció i processament d’aliments o en la producció de dispositius mèdics.

11-02-2016

Brussel·les

Beatriz Marín 

researchcbalears.eu
Llistat d'informes Compartir Imprimir