Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat d'informes Compartir Imprimir
Transició de les habilitats professionals en el futur mercat laboral sostenible
Noves habilitats professionals pels futur llocs treballs relacionats amb el canvi climàtic

Davant el repte del canvi climàtic cal fomentar la innovació i el desenvolupament d’idees.

El Climate KIC és una iniciativa europea que fomenta la innovació en temes de canvi climàtic. Forma part de l’European Institute of Innovation & Technology, òrgan que pertany a la Unió Europea.

La seva funció és connectar a PIMES, ciutats, regions i companyies que estiguin interessades en un nou concepte d’innovació que permeti fer front al canvi climàtic.

El Transition Hub és un think tank que pertany al Climate Kic i es centra en proporcionar una formació adequada per a la creació i reconversió de llocs de treball en el futur.

D'aquesta forma, ajuda a fer possible una transició fluida cap a les futures demandes del nou mercat laboral. Els treballadors necessitaran assolir unes habilitats professionals transversals que permetin una transformació sostenible de la innovació.

A més a més, es busca crear un canal de comunicació directa entre la recerca científica i les empreses, fomentat que la recerca no es centri únicament en les publicacions científiques, sinó que sigui possible l'intercanvi de coneixements i know-how entre el món científic i el món empresarial. Sense oblidar el respecte pel medi ambient i el compromís ferme de crear i mantenir una economia sostenible.

09-02-2016

Brussel·les
Maria Terron Puig 

Llistat d'informes Compartir Imprimir