Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat d'informes Compartir Imprimir
Economia circular: Cap a una producció i despesa Zero
L’alumini i els materials tèxtils són els residus més reciclats alhora que són els productes en els quals s’apliquen menys mesures sostenibles per reduir l’impacte durant la seva producció.

Segons l’informe de recomanacions les polítiques han de dissenyar-se des d’un punt de vista industrial però sobretot social.

ZeroWaste Europe és una xarxa europea d’organitzacions regionals i municipals responsables de promoure estratègies de despesa de residus zero per fer Europa més sostenible econòmicament i mediambientalment.

L’estratègia definida té com a objectiu empoderar a les comunitats a dissenyar fulls de ruta propis de gestió de residus. La filosofia del Consum Zero es basa en un canvi tecnològic i  d’infraestructures que han de dur a terme la indústria per allargar en cicle de vida dels materials i evitar la utilització de recursos tòxics o que produeixin altes emissions de carboni. Però a més, ho proposa des d’un punt de vista comunitari. És a dir, ZeroWaste creu en el compromís per part dels ciutadans per poder implementar aquestes mesures que molts de pics passen per la conscienciació i un canvi de les pràctiques de consum.

En aquest senti ZeroWaste Europe ha elaborat un document amb recomanacions sobre el consum i la gestió de residus si Europa vol caminar cap a una economia baixa en emissions de carboni.

Més informació en el següent enllaç

15-01-2016

Brussel·les

Beatriz Marín 

environmentcbalears.eu
Llistat d'informes Compartir Imprimir