Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat d'informes Compartir Imprimir
S’obri el període per a presentar-se a la novena edició dels premis d’Energia Sostenible Europeus.
La Comissió Europea ha obert el període per a presentar els millors projectes desenvolupats a Europa relacionats amb energies renovables o eficiència energètica.

L’objectiu d’aquest premi és el de reconèixer els esforços i èxits dels projectes d’energia sostenible que s’estan duent a terme, així com donar difusió a les millors pràctiques i impulsar noves aliances. Els guanyadors seran anunciats al lliurament de premis que tindrà lloc a Brussel·les durant la setmana de l’energia sostenible, del 15 al 19 de juny de 2015. Es poden presentar projectes a concurs fins el dia 28 de febrer de 2015. 

En aquesta convocatòria els projectes es podran presentar a qualsevol de les següents categories: 

  • Energies renovables
  • Eficiència energètica 
  • Ciutats, comunitats i regions

Poden  participar en aquests premis companyies privades, públiques, agències d’energia, ONGs, cooperatives, càmeres de comerç, industries, associacions de consumidors, mitjans de comunicació, institucions acadèmiques i de recerca així com centres tecnològics. Queden exclosos aquells estudis i projectes de recerca teòrics sense cap implementació directament relacionada amb energies renovables o eficiència energètica a llarg termini.

Així mateix, es recomana que participin al concurs tots aquells projectes que hagin rebut subvencions europees. 

Els projectes es podran presentar via on line abans del 28 de febrer de 2015. 

Per a més informació podeu dirigir-vos a la pàgina web dels premis aquí. 

En cas de dubtes, podeu contactar amb David Crous (mail: dc@pracsis.be; telèfon: + 32 (0)2 340 30 68) o bé amb Ralf Tinga (mail: rt@eusew.eu; telèfon: +32 (0)2 663 30 47). 

07-01-2015

Brussel·les

Priscila Seguí
Consultora 

environmentcbalears.eu
Llistat d'informes Compartir Imprimir