Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat d'informes Compartir Imprimir
Oberta la nova edició dels premis RegioStars 2015

La Direcció general de Política Regional i Urbana de la Comissió Europea acaba d'obrir la nova edició dels premis RegioStars 2015 amb l'objectiu de premiar els projectes europeus més innovadors e inspiradors. Les regions poden presentar les seves candidatures fins el proper 28 de febrer de 2015.

La Comissió Europea ja ha obert la nova edició dels premis Regiostars 2015 per a premiar els projectes més innovadors cofinançats gràcies a la política de cohesió.

Corina Creţu, comissaria europea de Política Regional, i el president del jurat dels premis RegioStars, entregaran un trofeu i un certificat "Guanyador RegioStar" als projectes guanyadors. Tambè es gravarà un vídeo sobre cada projecte per a que la regió pugui utilitzar-lo amb finalitats promocionals.

Les categories dels premis són les següents: 

1. Creixement intel·ligent: alliberar el potencial del creixement de les PIMES per a una economia digital. 
2. Creixement sostenible: mobilitzar les inversions en eficiència energètica per al benefici dels ciutadans i la societat.
3. Creixement integrador: integrar la població en risc d'exclusió.
4. Citystar: transformar les ciutats per als reptes del futur. 


La sol·licitud es pot presentar en anglès, francès o alemany abans del 28 de febrer de 2015. Els guanyadors seran convidats a l'entrega de premis el propoer 14 d'octubre de 2015 durant la Jornada de portes obertes a Brussel·les.

 Per a més informació, podeu contactar amb: regio-stars@ec.europa.eu

A la pàgina web del certamen trobareu tota la informació necessària per a participar.


10-12-2014

Ingrid Irles
Consultora 

enterprisecbalears.eu
Llistat d'informes Compartir Imprimir