Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Llistat d'informes Compartir Imprimir
El Banc Europeu d’Inversió injecta 1.000 milions d’euros per a crèdits ICO a Espanya
Aquest préstec pretén finançar projectes d’inversió amb un cost de fins a 25 milions d’euros per a les PIMES

El Banc Europeu d'Inversions (BEI) i l'Insittut de Crèdits ICO signen un acord que posarà en circulació 2.000 milions d'euros per a finançar els projectes de les PIMES, 1.000 milions dels quals procedeixen del BEI, i la resta de l'Institut espanyol.

 

El Banc Europeu d’Inversions (BEI) proporcionarà 1.000 milions d’euros a l' Institut de Crèdit Oficial Ico (ICO) per a finançar projectes de petites i mitjanes empreses i empreses de capitalització mitjana a Espanya. Els fons es destinaran a finançar projectes d'un cost màxim de 25 milions euros per a les petites i mitjanes empreses i arribarà fins els 50 milions d'euros en el cas d'empreses de capitalització mitjana. 

A aquests 1.000 milions d'euros s'hi sumaran 1.000 milions més que afegirà el propi ICO qui posarà també a disposició de les empreses el mateix capital que aporta el BEI dins el marc d'aquest acord. Per tant, es posaran a disposició de les empreses 2.000 milions d'euros destinats a cobrir projectes d'inversió i línies de crèdits amb condicions favorables a les PIMES.

Per a més informació sobre els crèdits ICO: Institut de Crèdit Oficial

Informació sobre com accedir al finançament de fons europeus per a PIMES: Accès a finançament de la UE  

01-12-2014

Brussel·les
Ingrid Irles
Consultora 

enterprisecbalears.eu
Llistat d'informes Compartir Imprimir