Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Preguntas,sugerencias y quejas

Dades usuari
Dades generals
ParticularEmpresaInstitucions públiquesEstudiantUniversitatAltres
Nom i Llinatges
Entitat / empresa
Fax
CP
Localitat
He llegit i accepto(*)
Queixa o suggeriment
Sector queixa o suggeriment

(*)Tractament de dades

En compliment del que disposa la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de Caràcter Personal, de 13 de desembre, l'informem que les dades de caràcter personal que vostè ens subministri seran tractades i incorporades a un fitxer inscrit a l'Agència Espanyola de Protecció de Dades, del qual és responsable el Centre Balears Europa (CBE) amb la finalitat de gestionar les seves consultes, peticions o sol·licituds relacionades amb l'activitat i els serveis oferts per CBE.

Tots els camps assenyalats amb el signe asterisc (*) s'han d'emplenar obligatòriament. En cas de que no els empleni no podrem atendre la seva petició.

Així mateix, l'informem que, en el cas de que introdueixi dades personals de terceres persones, vostè es responsabilitza d'haver obtingut el seu consentiment, de que les dades siguin correctes i vertaderes i d'informar-les sobre els extrems que es recullen en aquest document. El CBE en cap cas es fa responsable de l'omissió d'aquest requisit.

En darrer lloc l'informem de que gaudeix de la possibilitat d'exercir gratuïtament els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, adreçant-se per escrit i adjuntant còpia de document oficial que l'identifiqui, al Centre Balears Europa, situat al C/ Palau Reial, 17 07001 Palma (Illes Balears Espanya) o be a l' adreça electrònica cbe@cbe.caib.es, indicant de forma visible el concret dret que vol exercir.