Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Sectors econòmics promocionables

1. Indústries transformadores i serveis de suport a la producció que, respectant els criteris sectorials establerts pels organismes competents, incloguin tecnologia avançada, prestin especial atenció a millores mediambientals i suposin una millora significativa en la qualitat o la innovació del procés o el producte i, en especial, els que afavoreixin la introducció de les noves tecnologies i la prestació de serveis en els subsectors de les tecnologies de la informació i les comunicacions, i els que millorin significativament les estructures comercials.

2. Establiments turístics i instal·lacions complementàries d'oci que, respectant els criteris sectorials establerts pels organismes competents, posseeixin caràcter innovador, especialment pel que fa a les millores mediambientals i que millorin significativament el potencial endogen de la zona.