Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Àrea de Fons, Programes i Projectes Europeus

Informació i assessorament sobre programes europeus i pel finançament de projectes amb fons europeus als membres consorciats i als ciutadans, empreses e institucions de les Illes Balears en general.

Donar suport per a la presentació de projectes a les convocatòries de programes europeus, així com la recerca de socis als membres consorciats i als ciutadans, empreses e institucions de les Illes Balears en general.

Organització i coordinació d'activitats i esdeveniments relacionats amb les convocatòries de programes europeus.

Organització de sessions formatives per donar a conèixer les diferents alternatives i oportunitats de captació de finançament europeu per a la realització de projectes, així com del protocol d'actuació  per a la seva preparació, presentació i gestió.

Recolzament a la Direcció General de Fons Europeus, de la Conselleria d'Hisenda i Relacions Exteriors, en matèria de gestió i control dels fons estructurals i d'inversió de la UE (FEDER I FSE) i en matèria de gestió dels ajuts d'incentius regionals a les Illes Balears.