Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Informació i participació


La teva Europa

Aquesta web és perquè tu, com a ciutadà o ciutadana de la Unió Europea, i la teva família conegueu els vostres drets i trobeu consells pràctics per viure en qualsevol lloc de la UE.

europa.eu/youreurope/citizens/index_es.htm

Si no eres ciudadano de la Unión Europea, puedes encontrar información sobre las condiciones para emigrar a un país de la UE aquí ec.europa.eu/immigration

SOLVIT

SOLVIT és una xarxa en línia de resolució de problemes. Els Estats membres de la UE treballen en col · laboració per resoldre els problemes que provoca l'aplicació incorrecta de la legislació relativa al mercat interior per part d'autoritats públiques. En cada Estat membre de la Unió Europea (i també a Noruega, Islàndia i Liechtenstein) hi ha un Centre SOLVIT.

Els centres SOLVIT poden prestar ajuda per a la tramitació de reclamacions de ciutadans i empreses. Els centres SOLVIT formen part de les administracions nacionals i estan compromesos a aportar solucions realistes a problemes reals en el breu termini de deu setmanes. Els serveis que presten són gratuïts.

ec.europa.eu/solvit

La teva Veu a Europa

És el «punt d'accés únic» de la Comissió Europea a una gran varietat de consultes, fòrums de debat i altres eines que et permetran participar activament en el procés europeu de presa de decisions. Aquesta web consta de tres seccions:

  • Consultes: digues la teva i influeix sobre les polítiques de la UE.
  • Debats: analitza els grans temes d'actualitat i conversa en línia amb els líders de la UE.
  • Altreseines: descobreix altres maneres de fer que se senti la teva veu a Europa.

ec.europa.eu/yourvoice/index_es.htm

Consulta pública: dóna la teva opinió: Debat sobre el futur d'Europa.

Aquest debat et fa a tu, als teus drets i al teu futur. La Comissió Europea està de gira i aviat s'acostarà a on vius. Així podràs plantejar els teus punts de vista als alts responsables europeus. Podràs dir en quin tipus d'Europa vols viure i què esperes de la Unió Europea del demà.

ec.europa.eu/european-debate/index_es.htm

La Iniciativa Ciudadana Europea

La Iniciativa Ciutadana Europea permet que un milió de ciutadans de la Unió participin directament en el desenvolupament de les polítiques de la UE, demanant a la Comissió Europea que presenti una proposta de legislació.

Aquesta web proporciona informació sobre totes les iniciatives ciutadanes, explica les normes vigents i l'ajuda a posar en marxa la seva pròpia iniciativa

ec.europa.eu/citizens-initiative/public/welcome?lg=es