Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Brexit: Sis comunicacions de la Comissió Europea que estableixen les bases

La  primera, de juliol de 2018, relativa a les labors de preparació davant qualsevol escenari.

La  segona  s, de novembre de 2018, centrada ja en la planificació de contingència, que va venir a establir els principis generals i els àmbits sobre els quals es projectarien les mesures de contingència de la Unió Europea.

La tercera , de desembre de 2018, va concretar l'aplicació del pla de contingència de la Comissió, enumerant els actes jurídics que es pretén adoptar a nivell europeu i indicant el calendari previst per a la seva adopció.

La quarta, d'abril de 2019, amb un enfocament coordinat sobre les mesures per a abordar l'impacte de retirada del Regne Unit de la Unió sense acord.

La cinquena, de juny de 2019, sobre l'estat de les mesures de preparació i contingència enfront de la retirada del Regne Unit de la UE.

La sisena, de setembre de 2019, centrada en els últims preparatius per a la retirada del Regne Unit de la UE l'1 de novembre de 2019 i entre els quals es troben la prolongació de les mesures de contingència ja aprovades fins a l'any 2020.
Tornar Compartir Imprimir