Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Conferència STOP-SV

10h00 - 30 de novembre de 2018 – Centre de Cultura Sa Nostra /

IREFREA (Institut Europeu d’Estudis en Prevenció) organitza el dia 30 de novembre a Palma, la conferència STOP-SV que versarà sobre l’avaluació del programa STOP-SV, relatiu a la formació del personal en matèria de prevenció de la violència sexual. Es comptarà a la presència institucional de la Sra. Isabel Busquets, Vicepresidenta i consellera d’Innovació, Investigació i Turisme del Govern Balear; La Sra. Carmen Planas presidenta de la Confederació d’Associacions Empresarials de Balears i el Dr. Amador Calafat, president d’IREFREA. A la tarda, es durà terme una taula redona per tractar la prevenció de la violència sexual en l’àmbit de l’oci nocturn i que comptarà amb la presència, entre altres, del responsable de l’Oficina del CBE a Brussel•les, Antoni Vicens i Vicens.  

El programa STOP-SV és un projecte pilot d’IREFREA, co-finançat pel programa Rights, Equality and Citizenship (REC)  de la Unió Europea, que està enfocat a formar el personal de les empreses dedicades a l’oci nocturn per a la prevenció de la violència sexual dins aquest àmbit. Es va presentar el Juliol de 2017 en col•laboració amb la Confederació d’Associacions Empresarials de Balears (CAEB), l’Associació Balear d’Oci Nocturn i Entreteniment (ABONE) i la Federació Empresarial Hotelera de Mallorca (FEHM). Aquests juntament amb IREFREA formen una coalició multi sectorial local, amb l’objectiu de crear una dinàmica d’accions interconectades orientades a  -Explorar i avaluar les condicions que promouen i/o faciliten l’assetjament sexual i la violència sexual a l’àmbit de l’oci nocturn. -Crear un sistema per deconstruir aquestes condicions i promoure el canvi. -Socialitzar el problema i les solucions mitjançant la vinculació estratègica dels diversos agents involucrats (els mencionats anteriorment i la societat civil). El projecte pilot s’ha implementat a Mallorca durant aquest any i a la conferència s’avaluaran els resultats.
Tornar Compartir Imprimir