Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Any Europeu del Patrimoni Cultural 2018

Celebrem la diversitat del nostre patrimoni cultural /

L'objectiu de l'Any Europeu del Patrimoni Cultural és animar a més persones a descobrir i comprometre's amb el patrimoni cultural europeu i a reforçar el sentiment de pertinença a un espai europeu comú. El lema de l'any és: "El nostre patrimoni: on el passat es troba amb el futur".  

L'any es traduirà en una sèrie d'iniciatives i esdeveniments en tota Europa  amb l’objectiu que els ciutadans s'acostin al seu patrimoni cultural i es comprometin activament amb ell. El patrimoni cultural influeix en la nostra identitat i la nostra vida quotidiana. Forma part dels pobles i ciutats, els paisatges naturals i els jaciments arqueològics d'Europa. No solament es troba a la literatura, l'art i els objectes, sinó també en els oficis apresos dels nostres avantpassats, les històries que expliquem als nostres fills, el menjar de la qual gaudim en companyia i les pel·lícules que veiem i en les quals ens reconeixem.  

Més informació: https://europa.eu/cultural-heritage/about_es
Tornar Compartir Imprimir