Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Diàleg Ciutadà amb la Comissària Cretu

Valencia, 11 de novembre /

Amb la finalitat d'acostar a la ciutadania i de restaurar la confiança a Europa, el President Juncker ha demanat a tots els Comissaris que debatin obertament amb els Ciutadans sobre els temes claus als quals s'enfronta la Unió Europea.

És per això que la Comissària europea de Política Regional, Corina Cretu, ha convocat a València un d'aquests debats coneguts com a "Diàlegs Ciutadans" , que tindrà lloc el proper 11 de novembre en el Palau dels Arts Reina Sofia, Avinguda del Professor López Piñero, 1 de 16:30 a 18:00h.

En aquest Diàleg participarà també D. Joaquim Francesc Puig i Ferrer, President de la Generalitat Valenciana.

Els principals temes que s'abordaran seran:

• La Política regional (el seu impacte a Espanya en els últims 30 anys, així com la complementarietat entre els fons estructurals i el Pla d'Inversions per crear ocupació i impulsar el creixement)

• La Unió Europea en general (que resposta s'està donant als grans reptes als quals ens enfrontem, com l'ocupació i la immigració)

Atès que en el Diàleg es pot participar també seguint-ho a través de webstreaming i fent les vostres contribucions a través de Twitter amb el hashtag #EUdialogues o a través de la nostra pàgina de Facebook.
Tornar Compartir Imprimir