Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Job Day

Tenir una experiència de treball, enriquir el vostre CV, practicar les vostres habilitats i idiomes, obrir-vos a noves cultures. Qualssevol siguin les raons que tingueu per cercar una feina de temporada, el millor és triar l’àrea d’activitat en funció de les vostres competències personals i de les oportunitats per trobar una feina.

Abans de començar la recerca d’ofertes estacionals, recordau que les feines de temporada (estiu, hivern, festius, etc.) de vegades són llocs poc qualificats i en general de baixa remuneració.

Els empresaris volen persones disponibles durant 3 mesos consecutius com a mínim. En determinades ocasions és necessari disposar de pressupost per a l’allotjament i, fins i tot, aportar el propi vehicle i tenda de campanya.

Com començar?

Sigui quin sigui el treball cercat i el lloc, has de començar 5 o 6 mesos abans, ja que són necessàries bastants formalitats prèvies.

A continuació, cal que tingueu en compte les vostres experiències i qualificacions, així com la informació sobre les característiques de la feina.

Sobretot, heu d’avaluar les vostres competències i idiomes i adpatar teu CV als requisits de les ofertes. Això significa que necessites preparar més d’un model de CV i carta de presentació i segons el país, en un segon idioma.

On trobar la informació i les ofertes?

Tant en els webs del SOIB, l’Institut de la Joventut i d’Europe Direct Mallorca (CBE) així com en l’esdeveniment.

Clicau aquí per inscriure-us!
Tornar Compartir Imprimir