Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

WEBINAR: “CIUDADANOS, IGUALDAD, DERECHOS Y VALORES” (CERV): línies i convocatòries obertes

Webinar - 27 de juliol de 2021 - 11.00h a 12.45h / 12-07-21

27 de juliol de 2021 / de 11.00h a 12.45h

A Aquesta sessió es presentaran les característiques del programa CERV de la Comissió Europea, les seves noves línies i les convocatòries obertes actualment, el termini d’entrega de les quals es situa entre agost i setembre de 2021, a més s’oferirà un avanç sobre les convocatòries programades per al darrer quadrimestre de l’any.

“Ciudadanos, Igualdad, Derechos y Valores” te com objectiu protegir i impulsar els drets i valors consagrats en els Tractats de la Unió Europea i en la Carta del Drets Fonamentals de la UE, amb el fi de promoure les societats obertes, democràtiques i inclusives, basades en l’Estat de Dret.

El programa compte amb un pressupost total de 1.550 milions d’euros per al període 2021-2027, i estableix quatre pilars principals de finançament: Valors de la Unió; Igualtat, Drets i igualtat de gènere; Compromís i participació ciutadana; i Daphne (per a combatre la violència de gènere i en altres grups de risc).
També es parlarà sobre les novetats del programa “Europa Creativa Cultura” programa de la Comissió Europea de suport al sector cultural i audiovisual”. Es presentarà la plataforma “Funding & Tender Opportunities”.

Inscripcions
Tornar Compartir Imprimir