Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Insularitat Mediterrània. Construir un horitzó sostenible

L’AGRICULTURA A LES ILLES MEDITERRÀNIES. UN REPTE D’ABAST EUROPEU. Seminari web de dijous 15 d’abril de 2021 / 07-04-21

Iniciam el primer seminari web del cicle ‘Insularitat Mediterrània. Construir un horitzó sostenible’ centrat en l’anàlisi de les principals estratègies de la Unió Europea des de una perspectiva insular i mediterrània.

Aquest primer seminari, centrat en l’agricultura, abordarà els principals desafiaments de l’agricultura europea tot tenint en compte els reptes i problemes de la realitat insular a la conca mediterrània.

La Unió Europea impulsa tot un seguit d’estratègies de gran abast que cerquen assegurar la transició ecològica i la sostenibilitat ambiental, social i econòmica de tots els seus sectors. En aquest marc,  estratègies com ‘De la granja a la taula’ aspiren a generar un canvi positiu en aquest sentit, i cal analitzar quines conseqüències pot tenir des de la perspectiva de les Illes Balears.

D’aquest repte europeu i del seu encaix dins l’agricultura de les Illes Balears es parlarà al seminari web de dijous 15 d’abril de 2021.

Inscripció al webinar: https://cutt.ly/bcKPT0K  
Tornar Compartir Imprimir