Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Presentació Inciativa #DóndeEstánEllas

26 de febrer de 2020, 09.30 h - Cambra de Comerç de Mallorca-Estudi General 7- Palma /

#DóndeEstánEllas és una iniciativa que neix al març de 2018 de la mà de l'Oficina del Parlament Europeu a Espanya amb l'objectiu de visibilitzar la presència de dones expertes en l'espai públic, especialment com a ponents en debats, esdeveniments i conferències sobre assumptes europeus.
UN COMPROMÍS PER A:
Evitar panells d'experts completament masculins (“all-male panels”) assegurant sempre que sigui possible la participació de dones expertes.
Visibilitzar i celebrar el paper i la contribució de les dones al progrés de la Unió Europea en els seus diferents àmbits.
Promoure la creació de “xarxes d'expertes” que facilitin la seva visibilitat.
D'aquesta forma, els signants de #DóndeEstánEllas es comprometen a dur a terme un recompte intern que analitzi cada any quantes dones expertes com a ponents han participat en els seus esdeveniments, amb el compromís d'anar millorant la xifra progressivament Inscripció: https://cambramallorca.com/dondeestanellas

Descarregar

Tornar Compartir Imprimir