Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Projecció pel·licula "Woman at War" I col·loqui

15 d'octubre 2019 - 19.00h, CAIXA FORUM - Plaça de Weyler, 3, 07001 Palma, Illes Balears / 01-10-19

Dins el cicle de cinema de Caixa Forum, el dia 15 d’octubre de 2019 es projectarà la pel·lícula guardonada amb un Premi Lux “Woman at war” (La mujer de la montaña) a les 19.00h.

“Woman at war” és una pel·lícula de Benedikt Erlingsson i amb participació de països com Islàndia, França i Ucraïna. És un relat ecològic que posa en dubte, sovint amb humor, el sentit i el pes de l’acció individual front a la inèrcia de les autoritats en matèria de lluita contra el canvi climàtic.

Ela Premis Lux son un guardo cinematogràfic, que guardona aquelles pel·lícules que il·lustren la universalitat dels valors europeus, la diversitat de la cultura europea o tracten sobre el procés de construcció de la UE.

Al col·loqui participaran: la senyora Maria Duran i Ferrer, directora de l'Institu Balear de la Dona de les Illes Balears; i el senyor Sebastià Sansó i Jaume, director general de Residus i Educació Ambiental del Govern de les Illes Balears.

Aforament limitat: IMPRESCINDIBLE CONFIRMAR L'ASSISTÈNCIA al tel. 971 177276 o a l'a/e europedirectillesbalears@cbe.es

Veure Tràiler:   https://www.youtube.com/watch?v=YigO2PblC_g
Informació Premis Lux: https://luxprize.eu/

Descarregar

Tornar Compartir Imprimir