Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

The role of local police in schools restorative practice balearic islands

21/2 - 10.30h-12.00h European Parliament - Brussels /

Dijous 21 de Febrer es celebrarà al Parlament Europeu l’acte “The role of local police in schools. Restorative practice” on es presentarà el Programa del Policia Tutor, que s’implementa a les Illes Balears a 63 municipis, com una bona pràctica i es parlarà de la Justícia Restaurativa. Participaran a l’acte Javier López, eurodiputat, Pere Perelló, Director General d’Emergències i Interior del Govern de les Illes Balears i Antoni Vicens, Responsable de l’Oficina de Brussel·les del Centre Balears Europa.

Presentaran el programa del Policia Tutor Rafel Covas, coordinador del programa i Marta Escoda, Directora de l’Institut per a la Convivència i l’Èxit Escolar.

Parlaran de la seva experiència amb pràctiques restauratives Vicenç Rul·lan de l’Associació de Pràctiques Restauratives de les Illes Balears, Amanda Mir, professora de l’escola Gabriel Vallseca de Palma, Juan de Vicente, professor de l’Institut Miguel Catalán de Coslada (Madrid), i Ana Santos, estudiant de l’Institut Miguel Catalán de Coslada (Madrid).
Tornar Compartir Imprimir