Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Cimera internacional "Repensa el teu viatge: un debat obert”

13 febrer 2019 - Escola Hoteleria de les Illes Balears. Crta. Valldemossa Km 8.5 – Palma /

"El Govern de les Illes Balears, l'Institut Europeu d'Estudis de Prevenció i l'Aliança de Polítiques Europees d'Alcohol  organitzen la cimera internacional "Repensa el teu viatge: un debat obert”

El consum excessiu d'alcohol d'alguns passatgers aeris té repercussions econòmiques, mèdiques i de benestar, i els incidents en els avions poden, en el pitjor dels casos, posar en perill les vides dels usuaris d'aquest transport. A més de la molèstia ocasionada a altres passatgers, anar ebri a l'avió pot motivar la desviació dels vols, distreure el personal de cabina de les seves responsabilitats sobre seguretat i implicar un risc en les evacuacions d'emergència. D'altra part, el consum excessiu d'alcohol sembla continuar més enllà del vol mateix, cosa que ocasiona comportaments antisocials i posa en perill la salut. De fet, les pràctiques perilloses i els comportaments incívics són constatables en algunes destinacions turístiques. Per això, l'objectiu de la cimera de Palma és generar un debat sobre polítiques correctores amb la finalitat d'intercanviar coneixements i explorar solucions.

L'esdeveniment consta d'una sessió introductòria, amb discursos polítics i contextuals, i una part tècnica, dividida en dues meses de debat consecutives. La primera mesa se centrarà en el consum excessiu d'alcohol i en els incidents relacionats amb els vols. La segona mesa tractarà sobre el consum d'alcohol a clubs i zones de festa i els problemes relacionats amb els hotels.

Cada mesa de debat tècnic tindrà una durada de dues hores i se cenyirà a la regla Chatmam House a fi de permetre un debat obert sobre la qüestió. L'objectiu és que tots els actors se sentin còmodes a l'hora de donar la seva opinió i exposar possibles solucions als principals problemes de manera oberta i sincera. Finalment, una vegada que s'hagi recollit tota la informació, s'elaborarà un informe per determinar quines solucions es poden aplicar al problema.

Les llengües de la cimera són l'anglès, l'espanyol i el català.

Més informació:
https://www.eventbrite.es/e/entradas-rethinking-your-trip-an-open-debate-international-summit-53585357246

Descarregar

Tornar Compartir Imprimir