Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Prioritats de despesa del futur pressupost de la Unió Europea: Marc Financer Plurianual 2021-2027

04/2/2019 - 10.00h - sala d’actes del Parlament de les Illes Balears (c. Conqueridor, 11 – Palma) / 28-01-19

El pressupost de la Unió Europea per al futur:  prioritats i oportunitats

A què destinarà la UE el seu pressupost aquest nou període? Quins programes prioritzarà? quines prioritats tendrà?. Com afectarà a les Illes Balears? Com donarà resposta als reptes als que s’enfrontarà la Unió Europea com per exemple: immigració, fronteres, PAC, comerç exterior, BREXIT, canvi climàtic? Què passarà amb els programes Erasmus+, Horizonte 2020, etc?

Al maig de 2018, la Comissió va proposar un nou pressupost de la UE modern, centrat i amb una visió a llarg termini que ha de permetre a la Unió fer front eficientment  a les seves prioritats als nous desafiaments. A partir de l'1 de gener de 2021, aquest pressupost serà el primer de la Unió Europea dels 27.

En línia amb l'agenda política establerta pels caps d’Estat a Bratislava i Roma serà un pressupost per a una Unió que protegeix, capacita i garanteix la seguretat. Un pressupost que  continuarà invertint en el creixement econòmic sostenible i en la cohesió social i territorial.

Dirigit a agents polítics locals i regionals, gestors d’ajudes i subvencions públiques de l’Administració Autonòmica de les Illes Balears i Entitats locals, empreses consultores i del sector Recerca, Desenvolupament Tecnològic i Innovació.

Es prega confirmació assistència (aforament limitat) a: https://www.cbe.es/login-usuari.php

Més informació i consultes: 971 17 72 76
Tornar Compartir Imprimir