Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

En compliment del nou Reglament General de Protecció de Dades (RGPD)

Suport a la protecció de la seva informació en les nostres bases de dades / 24-05-18

En compliment del Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d'abril de 2016, i de la normativa vigent en matèria de protecció de dades, posem en el seu coneixement que el responsable del tractament de les seves dades és el Centre Balears Europa, amb NIF: Q5755001D, al carrer Palau Reial 17, de Palma, telèfon i correu electrònic: 

El Centre Balears Europa, tracta la informació facilitada amb la finalitat de gestionar l’enviament d’informació relacionada amb les activitats organitzades o patrocinades pel CBE. 

Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació amb el CBE o durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals. Les dades no es cediran a tercers excepte en els casos en què existeixi una obligació legal.  Té dret a obtenir confirmació sobre si el Centre Balears Europa tracta les seves dades personals, per la qual cosa té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió quan les dades ja no siguin necessàries.

Així mateix, sol·licitam, des del CBE, en virtut del que preveu la normativa vigent relativa a la  protecció de dades personals, la seva autorització per oferir-li els serveis indicats i fidelitzar-lo com a destinatari dels mateixos.
Tornar Compartir Imprimir