Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Novetats del nou Reglament de Protecció de Dades

Europe Direct Illes Balears i el Centre de Documentació Europea del Centre Balears Europa amb la col·laboració de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de les Illes Balears es complauen a convidar-vos a la jornada “Novetats del nou Reglament de Protecció de Dades”

El proper 25 de maig de 2018, entra en vigor el nou instrument de protecció de dades a escala de la UE, el Reglament general de protecció que serà directament aplicable.

El nou Reglament reforçarà la protecció del dret de les persones a la protecció de les dades personals, reflectint la naturalesa de la protecció de dades com a dret fonamental de la Unió Europea.

La jornada es durà a terme el proper divendres, 20 d’abril de 2018 a les 10.00 hores a la seu del Col·legi d’Advocats, la Rambla, 10 – Palma. Confirmació d’assistència abans de dia 19 d’abril al correu afornari@cbe.caib.es o al telèfon 971 177276

Més informació i programa: http://www.cbe.es/ficha.php?id=366  

Salutacions cordials


Antonia Fornari Thomás
Centre Balears Europa-Europe Direct Illes Balears
Vicepresidència i Conselleria d'Innovació Recerca i Turisme
C. Palau Reial, 17- Palma de Mallorca 07001
E-mail: afornari@cbe.caib.es  Tl. 971 177276
Tornar Compartir Imprimir