Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Pla d’Inversions per a Europa: Una oportunitat de creixement per a les Illes Balears

11.30h - Cambra de Comerç de Mallorca. Carrer Estudi General, 7 /

Seminari informatiu

Data: 15 febrer 2018
Hora: 11.30
Lloc: Cambra de Comerç de Mallorca.
Carrer Estudi General, 7
Inscripció:
http://www.cambramallorca.com

Tfno. 971 710188
 
Seminari informatiu organitzat per la Representació de la Comissió Europea a Espanya i el Banc Europeu d’Inversions (BEI) on s’informarà de la nova línea de crèdit que ha posat en marxa la Comissió Europea i el Banc Europeu d’Inversions tan per a empreses públiques com privades.
Durant l’acte s’informarà sobre quins son els procediment que es deuen seguir per obtenir finançament, des de dos punts de vista:

Les grans empreses (amb més de 3000 empleats). Per a projectes amb un pressupost superior a 25 milions d’euros, s’ha de contactar directament amb el BEI a Espanya. Per a projectes superior a 7 milions d’euros han d’acudir a la banca comercial.

Pimes (menys de 250 empleats ). Els instruments financers s’executen a través del Fons Europeu d’Inversions – FEI (Filial del BEI per a Pimes). Per a projectes de més de 7 milions d’Euros han de contactar directament amb el FEI. Per a projectes petits han d’acudir a la banca comercial.
Tornar Compartir Imprimir