Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

TURISME ACCESSIBLE A EUROPA: CONÉIXER LES NECESSITATS DELS TURISTES

9.30h - Sala d'actes de l’Arxiu del Regne de Mallorca, C/ Ramon Llull, 3. Palma / 27-11-17

L'Agència de Turisme en col·laboració amb la Fundació Handisport i el Centre Balears Europa han organitzat pel proper dia 5 de desembre de 2017 una Jornada sobre Turisme Accessible  a Europa dirigida als gestors i professionals del sector turístic amb la finalitat de tractar sobre:

  •     El mercat del turisme accessible a Europa, volum de negocis i tendències.
  •     El potencial desenvolupament del turisme accessible a Europa.
  •     Conèixer ENAT i la seva contribució al turisme accessible.
  •     La realitat del turisme accessible: conèixer les necessitats dels turistes, la importància de la comunicació i la informació.
  •     Estudi de casos pràctics i debat

Les Illes Balears cerquen ser punteres en la promoció de l'accessibilitat i la supressió de les barreres arquitectòniques, per això el Govern de les Illes Balears va aprovar el 3 d'agost, la Llei 8/2017, d'accessibilitat universal de les Illes Balears que orienta el concepte d'accessibilitat cap a un sentit universal i estableix com a competència de l'administració adoptar les mesures necessàries en matèria de formació per a avançar en el coneixement en matèria d’accessibilitat universal.

INSCRIPCIÓ GRATUÏTA a:
administracion@handisportmallorca.org
o a través del formulari:
https://goo.gl/forms/0vKCCPDjwS5rjUIJ2

Per a més informació:
Handisport, +34 971 132 268 /577 o
Margalida Picornell, àrea Formació ATB, 971 176 699.
Tornar Compartir Imprimir