Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

L’ORQUESTRA DE LA CLARA

Biblioteca Esporles 19 octubre 2017 a les 17.00 h / 04-10-17

La Clara es va criar entre música, instruments i partitures. Tocar la trompeta és el que més la satisfà i sap, des de petita, que la música arriba al fons del cor i ajuda a compartir l’alegria. Està convençuda que la música desperta els sentiments més nobles i és capaç d’esborrar alguns dels problemes que hi ha al món. Però rebrà una carta del ministeri de la Guerra i això la entristeix….ella no vol fer la guerra i farà el possible perquè no hi hagui guerres.

Aquest conte està vinculat amb Europa , per totes les guerres que han passat i per les que encara existeixen... Valorar un món on hi hagui pau i amor. I això és possible!!!! La Clara ho té clar.

Aquesta activitat es  complementarà amb una làmina d’un mapa de Europa.Pintar-la i decorar-la. Situar-nos on som noltros dins Europa.
Tornar Compartir Imprimir