Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

La nit dels investigadors

Moll de Palma / 28-09-17

La nit del divendres 29, de 18 a 21 hores, al Moll de Palma s’obriran les portes del Buc Oceanogràfic SOCIB per a què tots els interessats puguin conèixer, a través de personal investigador, tècnic i la seva tripulació, com s’investiguen els oceans en el segle XXI.

Aquesta activitat és promoguda pel programa de divulgació i recerca MEDCLIC: el Mediterrani a clic del Servei d’Observació i Predicció Costaner de les Illes Balears (SOCIB) i l’Obra Social “La Caixa”. També amb l’objectiu d’apropar els ciutadans als professionals del SOCIB i l’IMEDEA, es tendrà l’oportunitat de fer “Canyes amb científics i científiques” amb qui es podrà conversar sobre què és l’oceanografia, saber per a què serveix un glider, quin és el paper dels oceans en el canvi climàtic. La científica de l’IMEDEA Ana Payo oferirà de nou monòlegs amb humor científic i molta oceanografia. També a bord, el SOCIB mostrarà l’exposisió “El Mediterráneo a un clic”, onze fotografies de gran format que mostren la tasca del Sistema d’Observació i Predicció Costaner de les Illes Balears (SOCIB), una institució pública dedicada a la investigació marina i costanera a través de l’ús de les noves tecnologies.
Tornar Compartir Imprimir