Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Jornada informativa sobre la 1era convocatòria per a projectes estàndards

10.30h Sala d’actes de l’Arxiu Regne de Mallorca - Carrer de Ramon Llull, 3 - Palma /

La Direcció General de Cooperació del Govern Balear, en col·laboració amb el Centre Balears Europa i l'Antena de València per al programa Instrument  Europeu de Veïnatge – Conca Mediterrània (ENI CBC MED, en les seves sigles en anglès) organitza aquesta jornada informativa per presentar la primera convocatòria per a projectes estàndards.

Aquesta convocatòria, finançada per la Unió Europea, es va obrir el passat 18 de juliol i continuarà activa fins al proper 9 de novembre 2017. La iniciativa va dirigida a entitats públiques i privades de 13 països (Xipre, Egipte, Espanya, França, Grècia, Itàlia, Israel, Jordània, Líban, Malta, Palestina, Portugal i Tunísia). El pressupost per a aquesta convocatòria ascendeix a 84,6 milions d'euros.

Els projectes que es presentin hauran de tenir un cost comprès entre 1 i 3,5 milions d'euros i, a més, versaran sobre qualsevol de les 11 prioritats d'inversió i els 4 objectius temàtics identificats pel programa: desenvolupament  socioeconòmic; suport a l'educació, recerca, innovació i desenvolupament tecnològic; inclusió social i lluita contra la pobresa; i, finalment, protecció del medi ambient i canvi climàtic.

Els objectius d'aquesta jornada dirigida a candidats interessats a presentar-se a la convocatòria són:

  • Presentar el programa ENI CBE MED i la seva Antena a València
  • Presentar la primera convocatòria per a projectes estàndards
  • Explicar les regles de participació de la convocatòria, el procés d'avaluació i com redactar una bona proposta
  • Fomentar els contactes entre possibles candidats per facilitar la cerca de socis
  • Respondre a tots els dubtes que puguin sorgir respecte a la participació a aquesta convocatòria

Inscripcions: http://www.cbe.es/login-usuari.php

Descarregar

Tornar Compartir Imprimir