Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

JORNADA INFORMATIVA SOBRE PROGRAMES CULTURALS EUROPEUS

9.15h - Arxiu del Regne de Mallorca Carrer de Ramon Llull, 3 (07001 Palma, Illes Balears) / 20-06-17

Sessió informativa sobre els programes de la Comissió Europea que ofereixen finançament a projectes culturals i de participació ciutadana  

Aquesta jornada pretén oferir una àmplia visió, pràctica i teòrica, sobre les oportunitats de finançament dels programes Europa Creativa-Cultura, Europa amb els Ciutadans 2014-2020 i Interreg.  

Europa Creativa-Cultura  s’adreça a totes les entitats culturals i creatives (públiques o privades, amb ànim de lucre o sense) amb l’objectiu d’impulsar la mobilitat transnacional, la internacionalització i la capacitació dels professionals del sector.   

Europa amb els Ciutadans pretén fomentar la participació activa dels ciutadans en la vida democràtica de la Unió. Està adreçat  tant a les associacions de la societat civil com a les autoritats locals i regionals. Les convocatòries de l’Euroregió Pirineus Mediterrània, que comprèn els territoris de Catalunya, Illes Balears i la regió d’Occitània, estan adreçades a qualsevol tipus d’entitat cultural amb personalitat jurídica pròpia establerta en aquest marc territorial. 

LLOC
Arxiu del Regne de Mallorca  Carrer de Ramon Llull, 3 (07001 Palma, Illes Balears)

Assistència gratuïta, prèvia inscripció: https://www.cbe.es/usuari.php  Aforament limitat.
Tornar Compartir Imprimir