Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Acte institucional Dia d'Europa

La idea d'Europa / 26-04-17

Us convidam a celebrar el dia d'Europa amb nosaltres:

"La idea d'Europa" és un monòleg dirigit per Òscar Intente inspirat en una conferència de George Steiner, un dels pensadors més reconeguts del vell continent.

Es tracta d'una obra que interpel·la l'espectador sobre la seva identitat, sobre el fet de ser europeu i sobre el pes de la història i la cultura europees. Ens posa davant del mirall i ens obliga a fer-nos preguntes i a reflexionar sobre conceptes que, avui més que mai, cal revalorar: justícia, solidaritat, igualtat, dignitat, llibertat...

Un cop finalitzada l'obra, s'obrirà un col·loqui titulat "60 anys del tractat de Roma: què ens ha aportat la UE?", en el qual  participaran representants del Parlament Europeu, la societat civil i el tercer sector.
L’acte estarà presidit per la presidenta de les Illes Balears, Francina Armengol i el vicepresident del Govern de les Illes Balears,  Gabriel Barceló.

AUTOR: George Steiner
DRAMATÚRGIA I DIRECCIÓ: Òscar Intente
INTÈRPRET: Òscar Intente
MÚSIC: Ferran Martínez (Acordió)
LLOC: Teatre Mar i Terra – c/ Sant Magí, 89 - Palma
CAL INSCRIPCIÓ PRÈVIA A: europedirectmallorca@cbe.es
Tornar Compartir Imprimir