Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Curs de Gestió i Promoció de Programes Europeus de R+D+I

11-11-16

Els propers dies 28 de novembre a 2 de desembre tendrà lloc al Parc Bit el curs d'actualització universitària en gestió i promoció de programes europeus d'R+D+i -horari de 15.30h a 20h-.

Aquesta formació pretén facilitar el coneixement dels mecanismes i les oportunitats que ofereixen els programes europeus en l'àmbit de la innovació i la recerca, a més de realitzar una aproximació a nivell pràctic a alguns exemples de casos d'èxit.

El Centre Balears Europa organitza, conjuntament amb la Vicepresidència i Conselleria d'Innovació, Recerca i Turisme, la Fundació Bit, la FUEIB i la UIB, aquest curs, en el qual també hi col·labora la Comissió Europea i el Centre de Desenvolupament Tecnològic i Industrial (CDTI).

Més informació: https://fueib.org/ca/uibtalent/238/formacion/curso/398/curs-de-gestio-i-promocio-de-programes-europeus-de-rdi
Tornar Compartir Imprimir