Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Jornada: “Cap a una Europa millor connectada: Les Millors pràctiques de les institucions europees en el social media”

09.30h - 18.30h - Auditori del Centre Empresarial Son Espanyol del Parc Bit Carrer Laura Bassi, 1, 07121 (Palma) / 12-10-16

A iniciativa de la FELIB, i en col·laboració amb el Centre Balears Europa i Europe Direct Mallorca, el proper 27 d'octubre tendrà lloc a Palma un acte local del Comitè de les Regions: “Cap a una Europa millor connectada: Les millors pràctiques de les institucions europees en el social media”, el qual tendrà lloc entre les 9h i les 18.30h a l'Auditori del Parc Bit.

L'objectiu de l'acte serà debatre i posar en pràctica les millors estratègies digitals de les institucions europees en el social media i per això, comptarà amb ponents del Comitè de les Regions, la Comissió, el Parlament Europeu i el Govern de les Illes Balears, entre d'altres.

Podeu confirmar la vostra assistència per e-mail o per via telefònica (a/e: coordinacio@felib.es – Tel: 971.76.09.11) indicant nom, telèfon i adreça electrònica.
Objectiu: Debatre i practicar les millors estratègies digitals de les institucions europees en el social media (facebook, twitter, web 2.0) en la difusió del seu missatge polític.

Aquesta jornada, coorganitzada amb el Comitè Europeu de Regions constarà de dues parts:

Part I. Debat Polític (de 9:30 a 13:30)
“Cap a una Europa més connectada amb els seus ciutadans”
Debats, reflexions i estratègies de distints membres del Comitè Europeu de Regions, entorn a la creixent importància del social media en la difusió dels missatge polític europeu i en la consolidació d’una Europa més connectada amb els seus ciutadans.

Part II. Taller Pràctic d’Estratègia Digital (de 15:30 a 18:30)
“Compartint les pràctiques europees en el social media”
Taller pràctic per la difusió de les tendències, eines i estratègies en la comunicació digital utilitzades per els experts de les institucions europees per tal d’optimitzar l’eficàcia del seu missatge a través del social media (facebook, twitter, web 2.0) i optimitzar la seva comunicació digital.

Descarregar

Tornar Compartir Imprimir