Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Jornada sobre el compliment del dret de la Unió Europea per les comunitats autònomes

09.00h - Sala d’actes del Parlament de les Illes Balears, al carrer del Conqueridor, 11 de Palma. / 27-07-16

HEM ARRIBAT A L'AFORAMENT MÀXIM DE LA SALA. INSCRIPCIÓ TANCADA

La Direcció de l’Advocacia de la Comunitat Autònoma i el Centre Balears Europa han considerat d’interès organitzar una jornada sobre “El compliment del dret de la Unió Europea per les comunitats autònomes”, que tindrà lloc el 23 de setembre de 2016. 

La jornada es planteja com un fòrum de debat per analitzar la responsabilitat que tenen les comunitats autònomes de complir amb les obligacions europees, encara que, d’acord amb els tractats, és el regne d'Espanya el responsable davant les institucions europees del seu compliment.

En aquest sentit, es prestarà una atenció especial als supòsits pràctics en l’aplicació del dret europeu per les comunitats autònomes i en particular als casos d’incompliment per la Comunitat Autònoma de les Illes Balears. La data límit d’inscripció és el 14 de setembre de 2016. 

La jornada tindrà lloc a la sala d’actes del Parlament de les Illes Balears, al carrer del Conqueridor, 11, de Palma.


Tornar Compartir Imprimir