Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Visita del conseller de Medi Ambient, Agricultura i Pesca, Vicenç Vidal Matas, a Brussel·les

Centre Balears Europa a Brussel·les / 11-07-16

El conseller de Medi Ambient, Agricultura i Pesca, Vicenç Vidal Matas, visitarà Brussel·les en visita oficial els dies 13 i 14 de juliol per tal de formalitzar el traspàs de la coordinació de les comunitats autònomes en el Consell de la Unió Europea de Medi Ambient.

Durant el segon semestre del l’any 2016 el Govern de les Illes Balears representarà a totes les comunitats autònomes en les reunions dels ministres de Medi Ambient en el Consell de la Unió Europea. A tal fi, no només haurà d’assistir a totes les reunions dels grups de treball d’aquesta formació del Consell de la Unió Europea, sinó que coordinarà a totes les comunitats autònomes i treballarà conjuntament amb la Representació permanent d’Espanya a Brussel·les i amb el Ministeri d’Agricultura, Alimentació i Medi Ambient espanyol.

Des de l’oficina del Centre Balears Europa de Brussel·les es donarà suport tècnic a la Conselleria de Medi Ambient, Agricultura i Pesca per tal de dur a terme aquesta tasca, per la qual cosa es va signar un conveni de col·laboració, gràcies al qual des del dia 1 de juny es va incorporar una becària que es dedicarà integrament a donar suport a la Conselleria de Medi Ambient, Agricultura i Pesca.

Per altra banda, i aprofitant aquest viatge, el conseller Vicenç Vidal es reunirà amb el director general de Medi Ambient de la Comissió Europea, Daniel Calleja, amb el director general adjunt de la Direcció General d’Agricultura de la Comissió Europea, Mihail Dumitru, i amb la cap del Gabinet del comissari d’Energia i Canvi Climàtic, Cristina Lobillo, entre d’altres representants de les institucions europees, per tal de tractar diversos temes que afecten als interessos de les Illes Balears a nivell europeu.
Tornar Compartir Imprimir