Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

JORNADA "NOVES CLAUS DE LA CONTRACTACIÓ PÚBLICA"

8.30h - Sala Auditòrium del ParcBit Centre Empresarial Son Espanyol Carrer de Laura Bassi, 1 07121 Palma / 20-05-16

En el marc de la competència de la Junta Consultiva de Contractació Administrativa d’impulsar i col·laborar en la formació del personal, i de la del Centre Balears Europa d’impulsar, organitzar i coordinar activitats relacionades amb l’àmbit de la Unió Europea, s’ha considerat d’interès organitzar una jornada sobre contractació pública adreçada al personal al servei de l’Administració autonòmica i del sector públic instrumental, que tindrà lloc el 21 de juny de 2016.

La contractació pública és immersa en un decisiu procés de reforma arran de l’entrada en vigor de les noves directives de la Unió Europea.

La jornada es planteja com un fòrum de debat per analitzar les darreres reformes en l’àmbit comunitari i el seu efecte sobre la legislació espanyola, la proposta de transposició existent, i per oferir propostes de millora de l’activitat contractual pública.

En aquest sentit, es prestarà una atenció especial a les novetats legislatives que han d’arribar i a algunes qüestions de gran interès, com ara la contractació socialment responsable i els reptes que planteja la resolució de conflictes.

La jornada està adreçada, preferentment, al personal de les unitats administratives de contractació i al personal que dugui a terme funcions jurídiques o d’intervenció.


La data límit d’inscripció és el 9 de juny de 2016.

Lloc: Sala Auditòrium del ParcBit Centre Empresarial Son Espanyol Carrer de Laura Bassi, 1 07121 Palma
Tornar Compartir Imprimir