Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

CURS SOBRE GESTIÓ D’OPERACIONS COFINANÇADES PER FEDER I FSE EN EL MARC DE LA PROGRAMACIÓ DE LES ILLES BALEARS

10.00h - Centre Cultural Sa Nostra - Auditorium - C/ Concepció, 12 - Palma de Mallorca / 16-05-16

Aquest curs te per objectiu conèixer els principals elements de la programació regional del nou període   2014-2020 (FEDER-FSE), així com els requisits fonamentals a tenir en compte per a la posada en marxa i execució de projectes.
Durant el curs analitzarem les orientacions i anàlisi realitzades per la Comissió Europea i per les autoritats espanyoles sobre l'aplicació dels Mètodes de costos simplificats (Costos indirectes a preu fet, escales de costos unitaris, sumes globals). Sense oblidar els requisits de seguiment i avaluació i el control i verificació de les actuacions. L’objectiu és conèixer les obligacions en matèria de seguiment, control i auditoria.
Per finalitzar el curs estudiarem les obligacions de comunicació que han de complir els beneficiaris de la Política de Cohesió.

La inscripció és obligatòria.
http://www.cbe.es/login-usuari.php

Una vegada finalitzat el curs podreu tenir accés al certificat d’assistència.
Tornar Compartir Imprimir