Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Accepto | Más información

Centre Balears Europa

Centre Balears Europa

Sessió formativa a Eivissa

“Alternatives i oportunitats en la captació de finançament europeu per la realització de projectes en les entitats locals” / 08-02-15

El 24 de març, de 11.00h a 13.00h, al Consell d'Eivissa Sala 2 (planta 5ª). Avda. D'Espanya, 49. Eivissa

Us volem informar que al nou Marc Financer Plurianual 2014-2020 de la Unió Europea es preveuen un ventall de nous programes i fons que poden proporcionar suport financer als projectes que les entitats locals vulguin impulsar sempre que aquests siguin susceptibles de ser cofinançats amb càrrec a aquests.

Per aquesta raó la Federació d’Entitats Locals de les Illes Balears (FELIB) i el Centre Balears Europa (CBE) han organitzat conjuntament unes sessions formatives adreçades als càrrecs electes i al personal tècnic de les entitats locals de les Illes Balears.

Aquestes sessions, seran impartides per Pilar Gomila, tècnic del Centre Balears Europa i es celebraran a la seu del Consell d’Eivissa (Av. d’Espanya, 49 planta 5ª Sala 2) el poper dia 24 de febrer de 2015. Aquestes tindran lloc de les 11.00 a les 13.00 hores.  

A les sessions – es tractarà d’explicar d’una manera pràctica les diferents alternatives i oportunitats de captació de finançament europeu  per a la realització de projectes , així com explicar el protocol d’actuació per a la seva preparació, presentació i gestió, com també els serveis d’assessorament i seguiment que ofereixen el CBE i la FELIB   Per a un major aprofitament de les sessions, aquestes es celebraran en grups de 8 assistents per convocatòria. Per formar el grups es respectarà l’ordre d’inscripció dels participants. 

Us podeu inscriure amb el document "sollicitudCBE.doc en el document adjunt.  

1. Programes Operatius FEDER / FSE 2007-2013 i Programes Operatius FEDER / FSE 2014-2020 de les illes balears . La finalitat d’aquesta part de la sessió és donar a conèixer les possibilitats de finançament d’actuacions de les entitats locals a través dels Fons Estructurals de la UE.  Especialment per el que fa als beneficiaris potencials dels fons FEDER / FSE en la gestió d’ajudes cofinançades amb fons FEDER/FSE.

2. Programes Europeus en el Marc Financer 2014- 2020. Es tracta d'instruir als participants a conèixer la tipologia de programes de la Unió Europea fora dels fons estructurals dels que es poden beneficiar en el nou període 2014-2020. S'informarà sobre com es preparen i es presenten els projectes finançats per la Unió Europea i es posarà èmfasi en els programes europeus que poden cofinançar les competències de les entitats locals. 

Descarregar

Tornar Compartir Imprimir